Hopp til innhold Hopp til navigering

Kjøp BOSCH

5 562 Resultater
*SRP: standard utsalgspris

Introduksjon

BOSCH deler anses som et vitnesbyrd på tysk ingeniørkunst. Med hovedkontorer i Stuttgart er BOSCH ledene leverandør av bilkomponenter over hele verden. Selskapet ble stiftet av Robert Bosch i 1886, og i dag eier Robert Bosch Stiftung 92 % av selskapet. Bosch er kjent for å produsere og selge en rekke bilprodukter som alle har vist seg å være pålitelige og gir enestående valuta for pengene. På tross av mer enn hundre og tyve år i bransjen forsetter selskapet å vokse takket være innovasjon og kundetilfredshet. Det er estimert av bilteknologien utgjør 60 % av Bosch sine salg. BOSCH var en av de første produsentene av ABS-systemer og spesialiserte seg senere i områder som antispinnsystem (TCS), sentrallåsesystem og ESP. Interessant nok tilbyr BOSCH også diesel-elektrisk hybridteknologi til produsenter som PSA i deres Peugeot 3008.

Hvorfor foretrekker folk BOSCH bildeler?

BOSCH er kanskje mest kjent for sine kontrollenheter, bremser, elektriske drivanordninger, generatorer, drivstoffsystemer og komponenter til styresystemer. I det seneste har også BOSCH sine tennplugger begynt å oppnå stadig økende popularitet på delemarkedet. Dette er takket være at de bruker veldesignede og topp moderne iridium-tilter for å forbedre drivstofføkonomien. BOSCH er også kjente for sine navigasjons- og stereosystemer. Flesteparten av sjåfører kjøper imidlertid BOSCH-deler fordi de har lært seg å stole på merket, som deres foreldre gjorde før dem.

Valuta for pengene

BOSCH bildeler har i det siste konkurrert med billigere bildeler, primært produsert i Kina. Før hadde BOSCH nærmest monopol på visse bildeler, men de senere årene har de billigere bildelene fra Kina konkurrert mot BOSCH. Bilentusiaster og ytelsessjåfører i Storbritannia setter imidlertid sin lit til BOSCH for pålitelige produkter som er dokumentert å vare lenger og dermed gir mye mer valuta for pengene. BOSCH sine fantastiske prisrevisjoner opp gjennom årene har dessuten vist seg å være uslåelige selv for tilbudsjegere og kjøpere med strengt budsjett som kjøper billigere biler.