Hopp til innhold Hopp til navigering

Kjøp utligningsbeholder hydraulikk olje

4 Resultater
*SRP: standard utsalgspris

Hva er en ekspansjonstank for hydraulikkolje?

Ekspansjonstanken for hydraulikkolje kalles også ofte hydraulikkoljetank. Denne tanken inneholder all overflødig olje i et hydraulisk servosystem. De fleste eksperter anbefaler at tanken fylles opp annenhver måned hvis nivået reduseres. Tanken skal imidlertid i de fleste tilfeller forbli ved de opprinnelige nivåene med mindre en lekkasje har oppstått. Det andre viktige aspektet av ekspansjonstanken som er verdt å nevne er at alle bilmerker har en unik type tank, både når det gjelder design og plassering. Hvis du ønsker pålitelighet bør du alltid kjøpe en tank fra en anerkjent produsent.

Hva kan gå galt?

Et av de vanligste problemene med hydraulikktanken er at den kan begynne å lekke. Siden de fleste tanker er laget i plast, er det store sjanser for at varme eller eksterne krefter har forårsaket sprekker. Hvis du oppdager at hydraulisk olje lekker fra tanken må du erstatte den. Avhengig av hvilket kjøretøy du eier er tanken relativt rimelig, og den svikter dessuten sjelden.

Hvordan kjøpe den riktige tanken?

Det er enkelt å kjøpe den riktige ekspansjonstanken. Alt du trenger å gjøre er å ta ut den eksisterende tanken for å sørge at størrelsen og designet samsvarer med det som er listet opp på nettsidene våre. Hvis du ikke er sikker på hvilken tank du skal kjøpe til kjøretøyet ditt kan du kontakte oss via telefon eller e-post.