Hopp til innhold Hopp til navigering
Bilen min
Raffinering

Kjøp torsjonsdemper

1 Resultater
torsjonsdemper, Clutch
SACHS
torsjonsdemper, Clutch
1866 032 231
nkr 3 411,30
Varenr.:  10069585

pris per enhet
Pris inkl. MVA
Gratis frakt
PÅ LAGER
Detaljer
*SRP: standard utsalgspris

Hva er en torsjonssvingningsdemper?

En torsjonssvingningsdemper kalles ofte også en veivakseldemper eller vibrasjonsdemper. Enheten er direkte tilkoblet motorens veivaksel for å redusere torsjonsvibreringer mens den samtidig fungerer som en slags trinse for drivbeltene. Nesten alle kjøretøy som går på bensin benytter denne typen demper. Når det et sagt har noen nyere kjøretøy mye bedre dempere som er utviklet for å være kompakte og som absorberer en større del av vibrasjonene enn det tilfellet er for eldre kjøretøy.

Hvordan kan jeg vite at et problem har oppstått?

Torsjonssvingninger og støy kan bli problematisk hvis torsjonssvingningsdemperen er slitt. Dette er på grunn av at kraftoverføringen ikke reduseres, noe som fører til økt støy og vibrasjoner, og dermed redusert kjørekomfort. Problemet kan fikses øyeblikkelig ved å erstatte demperen, men dette er noe som kun kan utføres av en sertifisert mekaniker. Når det er sagt bør du alltid få kjøretøyet undersøkt av en sertifisert mekaniker dersom du opplever en eller annen form for uvanlige vibrasjoner.

Kjøpe torsjonssvingningsdemper

Som nevnt ovenfor finnes det ulike typer torsjonssvingningsdempere som varierer i henhold til kjøretøyets merke og modell. Vi selger en rekke originale dempere fra vel ansette produsenter som for eksempel SAHS, men du må selvfølgelig sørge for å kjøpe en del som passer til din bil. Den beste måten for å finne en del som passer til akkurat ditt kjøretøy er å søke med delenummeret som du finner på den eksisterende demperen. Hvis du likevel trenger assistanse for å finne den riktige torsjonssvingningsdemper til ditt kjøretøy er du velkommen til å kontakte oss umiddelbart.