Hopp til innhold Hopp til navigering
Bilen min
Raffinering

Kjøp styrevinkelsensor

1 Resultater
Sensor, styrevinkel posisjon
FEBI BILSTEIN
Sensor, styrevinkel posisjon
33537
nkr 985,62
Varenr.:  10023349

pris per enhet
Pris inkl. MVA
Gratis frakt
PÅ LAGER
Detaljer
*SRP: standard utsalgspris

Styrevinkelsensorer – eksepsjonell kontroll

Bilens servosystem er i utgangspunktet del av kontrollsystemet som er designet for å forbedre kontrollen over og kjøreegenskapene til et kjøretøy. Når dette systemet er installert slår det inn ved tap av kontroll og utløser automatisk bremsene til riktig tid. Dette bidrar til at ulykker unngås, og sjåføren kan enklere gjenvinne kontrollen over kjøretøyet. Dette systemet er installert som standard i mange bilmodeller men kan også installeres i et kjøretøy som enda ikke har et slikt system. Reservedeler kan dessuten kjøpes hvis de eksisterende delene svikter.

Hvordan kan jeg vite at noe er galt?

Det kan være vanskelig å oppdage at servosensorene har sviktet eller er i ferd med å svikte. Siden dette er elektriske sensorer, antar produsentene at de varer like lenge som kjøretøyet, hvis det ikke er involvert i en alvorlig ulykke. Når det er sagt er sensorene kjent for å svikte, og et av tegnene på dette er at det blir vanskelig å styre. I noen kjøretøy vil den innebygde datamaskinen varsle deg om en sviktende sensor. I slike tilfeller må du dra til en sertifisert mekaniker som kan reparere eller erstatte sensoren.

Hvordan kjøpe reservedeler?

For de aller fleste kan det være en utfordring å kjøpe servosensorer, ettersom det finnes så mange ulike merker der ute. Det er imidlertid alltid lurt å bruke litt ekstra penger og velge en sensor som er produsert av en kjent og vel ansett produsent, som for eksempel Vemo, Metzger eller Febi Bil Stein. Hvis du trenger hjelp til å finne sensoren som passer til ditt kjøretøy er du velkommen til å ringe oss eller sende en e-post.