Hopp til innhold Hopp til navigering
Bilen min
Raffinering

Kjøp slanger/rør

43 Resultater
null, Slangeledning, Radiatorkjøler
VAICO
null, Slangeledning, Radiatorkjøler
V40-2007
nkr 541,77
Varenr.:  15542652

pris per enhet
Pris inkl. MVA
Gratis frakt
PÅ LAGER
Detaljer
*SRP: standard utsalgspris

Hva er en varmeslange for bil?

En varmeslange for bil er rett og slett en slange der varmt eller kaldt vann fra radiatoren forflyttes via bilens varmeapparat. Det sier seg selv at bilens varmesystem hovedsakelig består av en rekke slanger og pumper. Selv om det generelle oppsettet av et slikt system vil variere fra en bil til en annen, spiller varmeslanger alltid en viktig rolle.

Hva gjør en varmeslange annerledes?

De fleste antar at en varmeslange kan erstattes med en hvilken som helst vanlig slange. Det er imidlertid slik at en varmeslange for bil må kunne motstå hyppig sirkulasjon av varmtvann eller kjølemiddel gjennom systemet. I gjennomsnitt må slangen kunne håndtere omtrent 120 grader celsius, hvis ikke mer, uten å bøyes, smelte eller sprekke. Slangen må dessuten være i stand til å utvide seg etter hvert som varmen øker for å forhindre en plutselig eksplosjon i systemet. Varmeslanger er dermed utviklet for å sørge for at de kan håndtere alle tilstander.

Kjøpe varmeslanger i høy kvalitet

Noe av det du må være klar over når du erstatter varmeslangen i bilen din er at du må kjøpe en som er spesiallaget for et varmesystem. Slike slanger er ofte tykke og isolerte med et ekstra tykt lag av stivt materiale. Det er dessuten alltid lurt å kjøpe slike slanger fra velkjente produsenter, og de bør dessuten komme med en garanti. I tillegg til kvaliteten må du også sørge for at slangen er av riktig størrelse og form. Du bør alltid sammenligne den eksisterende slangen med den du kjøper fra oss. Hvis du trenger hjelp er du velkommen til å kontakte oss via e-post eller telefon.