Hopp til innhold Hopp til navigering
Bilen min
Raffinering

Kjøp rullsett

1 Resultater
rullsett, Registerreim
INA
rullsett, Registerreim
530 0259 09
nkr 3 603,79
Varenr.:  10071310

pris per enhet
Pris inkl. MVA
Gratis frakt
Tilgjengelig
Detaljer
*SRP: standard utsalgspris

Hvorfor er det så viktig å kjøpe en original remskive?

Remskiven er en viktig del av bilens overføringssystem. Den er ansvarlig for å overføre kraften fra motoren til hjulene. Dermed er den under enormt press selv under vanlige kjøreforhold. På grunn av dette har mange moderne biler gått over til å bruke en kjede i stedet for et belte. Lagrene og selve skiven vil imidlertid slites, og må da erstattes. Remskivesett er rimelige, men du må passe på at du investerer i originale produkter. På denne måten vet du at remskiven varer lenge og at investeringen din er beskyttet i det lange løp.

Når bør remskiven erstattes?

Generelt sett trenger ikke remskiven å erstattes. I de fleste tilfeller er det lageret eller kjeden/beltet som må byttes ut. Hvis en mekaniker anbefaler at remskiven erstattes, er det viktig å kjøpe et komplett remskivesett. Settet inkluderer alt som skruer og muttere, som sikrer en vellykket installasjon. Før du bestemmer deg for å bytte deler bør du imidlertid sørge for å få bilen undersøkt av en mekaniker. De fleste remskiver er designet for å være robuste, slik at de kan vare veldig lenge. Hvis du hører pipelyder har det sannsynligvis oppstått et problem med lageret.

Kjøp alltid originale deler

12bildeler.no har alltid anbefalt at bileiere bruker litt ekstra penger for å sørge for at delene de kjøper er originale. Originale deler varer lenge slik at du sparer tid og ikke minst penger i det lange løp. Vi selger originale remskivesett og alle andre deler. Som kunde sparer du dermed både tid og penger når du handler hos 12bildeler.no.