Hopp til innhold Hopp til navigering
Bilen min
Raffinering

Kjøp motorotildekning

7 Resultater
Tildekning, Motor
FEBI BILSTEIN
Tildekning, Motor
23304
nkr 87,67
Varenr.:  10015030

pris per enhet
Pris inkl. MVA
Pluss frakt
PÅ LAGER
Detaljer
*SRP: standard utsalgspris

Hva er et motordeksel?

Et motordeksel er et metallisk lokk som dekker motoren, tennpluggene og noen få andre komponenter. Selv om mange tror at dekselet først og fremst har et kosmetisk formål, er det slik at dekselet beskytter motoren mot vann, rust og skitt som kommer inn fra veien. Selv om motordekselet kan vare i flere tiår, vil en ulykke eller rust kunne ødelegge det. Da er det lurt å få det erstattet med et nytt deksel.

Når må dekselet erstattes?

Åpne panseret og start bilen. Hvis du ser at motordekselet rister kraftig, føles løst eller ser ut til å være ødelagt, bøyd eller har rust, er det på tide å erstatte det. Du bør dessuten sjekke skruene og festene som holder dekselet på plass. I de fleste tilfeller vil dekket sammen med disse ekstrakomponentene som holder det på plass måtte erstattes. Heldigvis er dekselet og tilhørende deler enkle å erstatte og er dessuten relativt rimelige.

Alle deler på ett sted

Vi selger alle motordekseldeler til nesten alle kjøretøy i Norge. Delene vi selger kommer fra kjente produsenter som for eksempel 3RG, Febi Bil Stein og Vaico. For å finne den riktige delen til din bil bør du imidlertid søke på nettsiden vår med delenummeret som er angitt av produsenten. Hvis du synes det er vanskelig å finne de riktige delene er du velkommen til å ta kontakt med oss via e-post eller telefon.