Hopp til innhold Hopp til navigering

Kjøp klaffer/hetter/dører/soltak/foldetak

594 Resultater
*SRP: standard utsalgspris

Hva inkluderes i bildørdeler?

Bildørdeler inkluderer flere viktige komponenter som hengsler, lys, døranslag, låser og pakninger. Det eneste tilfellet der man trenger å erstatte disse delene er når de slutter å fungere som de skal. Dørhengsler vil for eksempel ruste, låser vil slutte å fungere, og pakninger kan begynne å revne. Dette er tegn på at disse delene må byttes. Du bør imidlertid investere i deler av høy kvalitet for å sikre at de varer lenger – dette på tross av at innkjøpskostnaden er høyere. På grunn av dette selger vi kun kvalitetsdeler til alle kjøretøy.

Hvordan bytte disse delene?

Det å bytte bildørdeler er i utgangspunktet forbehold enten sertifiserte mekanikere eller erfarne hobbymekanikere. Det sier seg selv at feil montering kan føre til enda mer skade på kjøretøyet ettersom det reduserer levetiden til delene.

Hvordan kjøpe de riktige delene?

Hos 12bildeler.no selger vi kvalitetsdeler til alle kjøretøy i landet. Uansett om du kjører en Toyota, Ford eller BWM har vi altså de riktige delene til din bil. Alt du trenger å gjøre er å bla gjennom produktlisten vår ovenfor og velge delene du trenger. De fleste deler kan enkelt identifiseres ved hjelp av utseendet. Dersom du trenger hjelp til å finne de riktige delene er du velkommen til å kontakte oss via telefon eller e-post.