Hopp til innhold Hopp til navigering
Bilen min
Raffinering

Kjøp forvarmer drivstoff

1 Resultater
*SRP: standard utsalgspris

Hvorfo er drivstoff forvarmere så viktig i Norge?

De fleste vet ikke dette, men de fleste av bilene, spesielt dieselbiler kommer med drivstoff forvarmere installert. Arbeidet med denne er å varme drivstoffet for å sikre bedre og mer effektiv frbrenning. Vanligvis sender varmeren varme fra radiaoren via en rekke rør og spoler. Imidlertid bruker mange kjøretøy også en varmespole som drivstoff forvarmer som strømmer inn i motorens forbrenningskammer. Siden Norge er kjent for kalde temperaturer gjør en forvarmer det enklere å starte kjøretøyet. Det forbedrer også drivstoffeffektiviteten, samt ajselerasjon som begge er ønsket av kjøretøyets eier.

Hvordan kan en forvarmer erstattes?

Bytte av drivvstoff forvarmer arierer i vaskelighet avhengig av kjøretøyet du eier. Også størrelsen, formen og typen av forvarmere varierer. Så du må se på den nøyaktige plasseringen av forvarmeren din. Når det gjelder å kjøpe en erstanings forvarmer er dette ganske så billig til de fleste bilene. Men det du trenger å huske på er at forvarmeren kanskje ikke er feil men det elektriske systemet er kanskje det. Forvarmeren i de fleste tilfellene har et ganske langt liv. Så hvos det er et elektrisk problem vil kanskje ikke erstatning løse problemet. I så fall vil det være best å få en mekaniker til å inspisere bilen og kanskje bytte forvarmeren. Den andre tingen du må huske på at det ikke finnes noen symptomer på en sviktende eller mislykket forvarmer. Så som regel kan du kun se dette når bilen allerede er på verkstedet for noe annet.

Alle delene er bare ett klikk unna

12bildeler.no selger alle salgs deler, inkludert drivsstoff forvarmere for alle merker og modeller av biler. Mens vi hovedsakelig fokuserer på Norge selger og leverer vi deler over hele Europa. Pluss vi forsikrer oss om at prisene våre er de mest konkurransedyktige. Vi fortsetter også å legge til flere deler til butikken vår. Så våre kjøpere kn alltid stole på at vi leverer. I tillegg oppfordrer vi også bulkkjøp, lojalitetspoeng og andre former for sparing. Kjøpere fra Norge vil også spare penger med gri frakt og håndtering når de kjøper fra 12bildeler.no,