Hopp til innhold Hopp til navigering
Bilen min
Raffinering

Kjøp fleksibel koplingsmuffe

1 Resultater
koplingsmuffe
FEBI BILSTEIN
koplingsmuffe
30798
nkr 471,89
Varenr.:  10021048

pris per enhet
Pris inkl. MVA
Pluss frakt
PÅ LAGER
Detaljer
*SRP: standard utsalgspris

Hva er en koblingshylse?

En koblingshylse kalles også kobling eller par, dette er mekaniske elementer som kobler to mekaniske elementer som gjør at bevegelsen kan overføres fra det ene elementet til det andre. Drivelementene er vanligvis aksler i biler, ta for eksempel drivakslen som er koblet til motoren og bakakslen via et koblingssystem. Det finnes ulike typer koblingshylser som brukes i biler også. Så koblingshylsen på en tung lastebil vil være forskjellig fra den på en lett personbil.

Hvordan vite at det er noe galt?

Det kan være vanskelig å si om det finnes et problem med koblingshylsen. Det er ulike grunner til at noe er galt med koblingene, inkludert det faktum at de slites ut når kjøretøyet har gått et visst antall kilometer. Når det er sagt er det viktig p får koblingshylsene dine inspisert av en godkjent mekaniker hver 100,000 kjørte kilometer, til tross for at de kan vare opp til 10,000,000 kilometer. En tidlig oppdagelse av problemet kan spare deg for tid og innsats i det lange løp.

Hvordan kjøpe den riktige?

Den beste og enkleste måten er å søke ved hjelp av delenummer. Dette betyr at du vil være i stand til å finne en som er spesielt laget til ditt kjøretøy. Du er likevel velkommen til å ta kontakt med oss for assistanse.