Hopp til innhold Hopp til navigering

Kjøp drivstoffilter

867 Resultater
Filter, Drivstoff
BOSCH
Filter, Drivstoff
N0010
1 457 070 010
nkr 587,01
Varenr.:  10781223

pris per enhet
Pris inkl. MVA
Gratis frakt
PÅ LAGER
Detaljer
*SRP: standard utsalgspris

Hva er et drivstoffilter?

 

Drivstoffiltre er integrerte deler i alle kjøretøy, og uten dem ville ikke kjøretøy kunne yte effektivt. Drivstoff pumpes fra drivstofftanken gjennom filteret og til motoren. Filterets oppgave er å rense drivstoffet før det når motoren. Hvis filteret er skittent vil det ikke la nok drivstoff kunne passere til injektorene, og motoren vil ikke fungere skikkelig. En blokkert eller skitten drivstoffpumpe vil forårsake at kjøretøyet freser og kveles ettersom motoren ikke mottar nok drivstoff. Hvis skittent drivstoff når injektorene kan det ende opp med å tilstoppe dem, noe som krever en øyeblikkelig og kostbar erstatning av injektorene.

 

Når bør filteret erstattes?

 

De fleste bilprodusenter anbefaler at drivstoffilteret erstattes etter et visst antall kilometer. Noen drivstoffiltre kan vare lenger enn andre, og du bør derfor sjekke kjøretøyets instruksjonsmanual for å finne ut når filteret må byttes. Hvis du har unnlatt å bytte et dårlig drivstoffilter, kan kjøretøyets ytelse reduseres, og i verste fall er det mulig at bilen ikke starter. Det er derfor alltid lurt å følge med på kjørelengden og erstatte filteret til riktig tid.

 

Kjøpe riktig filter

 

Den beste måten for å kjøpe det riktige filteret til ditt kjøretøy er å søke på nettsiden vår med delenummeret du finner på det eksisterende filteret. Du kan også se i kjøretøyets instruksjonsbok for å finne spesifikasjonene til det riktige filteret. Hvis du trenger hjelp er du velkommen til å ringe oss eller sende en e-post øyeblikkelig.