Hopp til innhold Hopp til navigering

Kjøp Varmeelement/ventilasjon

1 545 Resultater
*SRP: standard utsalgspris

Viktigheten av bilens varmeapparat i Norway  

Norway har opplevd noen av de kaldeste vintrene som varer helt til april. Gjennom denne perioden stoler nesten alle førere på at varmeapparatet deres gir dem komfort. Det interne varmeapparatet har et enkelt design, og er vanligvis enkelt å bruke og å vedlikeholde. Likevel kan et gammelt varmeapparat føre til potensielle problemer, slik som en kjernelekkasje.

Hvordan virker en bils varmeapparat?

Det finnes ulike typer varmeapparater til biler i bruk i dag. Den tradisjonelle utformingen ble ofte brukt til å avlede varme fra bilens motor til kupèen. Imidlertid begynte noen senere bilmodeller å bruke varmeelementer til varmeapparatet. Disse varmeapparatene fungerer nesten som en hårføner og kan ofte varme opp bilen selv når motoren ikke kjører. Siden det tapper batteriet må det installeres på en helt annen måte. Så dersom du vurderer det nyeste varmeapparatet eller ønsker å få den eksisterende byttet ut ville det være en god ide å få bilen undersøkt av en fagmann.

Byttedelene av beste kvalitet  

Vi er en av de ledende forhandlerne av varmeapparater og byttedeler av den beste kvalitet til biler. Vi selger alt fra varmeappratets interne kjerne til bryter og kretser. Vi vil imidlertid sterkt anbefale at man forsikrer seg om at man kjøper de korrekte delene til sitt spesifike kjøretøy. Det kan være lurt å be en fagmann om å gi deg en liste med byttedelenumre som du så kan bruke til å søke på vårt nettsted. Dersom du ikke er i stand til å finne de riktige delene til ditt kjøretøys varmeapparat må du ikke nøle med å kontakte vår kundestøtte for å få assistanse.