Hopp til innhold Hopp til navigering
Bilen min
Raffinering

Kjøp Transportenhet komplett

3 Resultater
*SRP: standard utsalgspris

Hva er en drivstofftilførselsenhet?

En drivstofftilførselsenhet er ansvarlig for å levere drivstoff fra tanken til motoren. Enheten i moderne biler er direkte tilkoblet den elektroniske kontrollenheten, eller ECU, som kontrollerer enhetens funksjoner. Det er imidlertid noen få ting som kan gå galt med drivstofftilførselsenheten, som kan forårsake at den slutter å fungere som den skal. Dette resulterer i dårlig drivstofføkonomi og dårlig motorytelse. Hvis problemet ikke fikses i tide kan det oppstår problemer i selve motoren.

Hvordan kan jeg vite at et problem har oppstått?

Det kan være vanskelig å avgjøre om det er noe galt med drivstofftilførselen uten å sjekke ECU-ens feilkoder. Den elektroniske kontrollenheten i kjøretøyet kan oppdage og rapportere om en sviktende enhet. Hvis du har nok kunnskap kan du koble til en OBDII kodeleser til bilen for å avgjøre hvorvidt det er tilførselsenheten som er problemet. Alternativt kan du ta med bilen til en sertifisert mekaniker som avgjør hva som har forårsaket problemet. Han/hun vil dessuten anbefale å erstatte tilførselsenheten hvis den er defekt.

Kjøpe den riktige enheten

Det er helt essensielt at du kjøper en drivstofftilførselsenhet som er tiltenkt kjøretøyet ditt. Vi selger for øyeblikket enheter fra merker som for eksempel Bosch og Metzgel. Dermed kan du være trygg på enhetens pålitelighet. For å finne den riktige enheten til ditt kjøretøy må du imidlertid sørge for å søke på nettsiden vår med delenummer. Hvis du ikke klarer å finne riktig del er du velkommen til å kontakte oss via telefon eller e-post for å få assistanse.