Hopp til innhold Hopp til navigering
Bilen min
Raffinering

Kjøp Tiltrekkingshjelp/dørbetjening

1 Resultater
Bryter, Dørkontakt
BOSCH
Bryter, Dørkontakt
0 343 107 002
nkr 107,01
Varenr.:  10574561

pris per enhet
Pris inkl. MVA
Pluss frakt
PÅ LAGER
Leveres generelt
innen 3-4 virkedager
Detaljer
*SRP: standard utsalgspris

Hva er en dørlukningsmekanisme?

Ideen bak en dørlukningsmekanisme er å slå på lyset inne i bilkupeen hver gang døren åpnes. Det er en enkel bryter som trykkes inn når døren lukkes og slippes opp når døren åpnes. Dermed fullføres kretsen og lyses skrus på. Mange nye biler kommer imidlertid med brytere som får hjelp av sensorer, som kontrollerer intensiteten til lyset samtidig som det fungerer som en alarm. Når bryteren svikter må den byttes ut, ellers vil ikke lyset virke når døren åpnes.

Hvordan installere en dørlukningsmekanisme?

Å installere en dørlukningsmekanisme er ganske enkelt dersom du er vant til å jobbe med verktøy og biler. Generelt sett kan vi si at du må koble av batteriet. Så må du lokalisere bryteren som vanligvis befinner seg på venstre side av døren, mot hengslene. Skru løs bryteren og plugg den fra kretsen. Så installerer du den nye. I de fleste biler vil det bare ta rundt 30 minutter og fjerne den gamle bryteren og sette inn de nye. Sørg imidlertid alltid for at du kjøper riktig erstatning. Det gjør du ved å matche delenummeret på den nåværende bryteren med den nye.

Kvalitetsbrytere for alle biler

12bildeler.no selger et stort utvalg av dørlukningsmekanismer av høy kvalitet og fra kjente merker. Uavhengig av bilmerke, så er det mulig å finne den riktige bryteren og det til en rimelig pris. Spar penger på hvert kjøp, du får nemlig også fri frakt når du handler hos 12bildeler.no.