Hopp til innhold Hopp til navigering
Bilen min
Raffinering

Kjøp Tennings- / glødeanlegg

8 174 Resultater
*SRP: standard utsalgspris

Hva er et tenningssystem?

Tenningssystemet er det som får bilen i gang. Generelt sett bruker forbrenningsmotoren en gnist for å antenne drivstoffet i motoren for å få den i gang. Drivstofblandingen fortsetter deretter å drive bilen. Det kreves imidlertid et omfattende system for å antenne drivstoffet, hovedsakelig bestående av tennplugger, tennspoler, batteri, en kontrollenhet (i moderne bilder) og en nøkkelbryter. Det sier seg selv at selv de beste tenningssystemer kan svikte over tid. Heldigvis er det enkelt å fikse systemet og erstatte sviktende deler.

 Hvordan vite at tenningssystemet svikter?

Det finnes en rekke tegn som forteller deg at tenningssystemet svikter. Et av de vanligste tegnene er at bilen ikke kan startes. Du kan dessuten oppdage at det tar uvanlig lang tid å starte bilen. Noen moderne kjøretøy benytter en rekke sensorer som avgjør hvorvidt det er et problem med tenningssystemet. Dersom et problem oppdages angis den sviktende delen og systemet nekter å starte kjøretøyet med mindre delen erstattes. Dette gjelder spesielt nyere modeller fra BMW, Mercedes og Toyota.

Kjøpe de riktige reservedelene

Det første steget mot å fikse kjøretøyets tenningssystem er å få det undersøkt av en sertifisert mekaniker. Mekanikeren skal kunne feste en enhet til kjøretøyets datamaskin for å finne ut hvor feilen ligger. Så snart den sviktende delen er oppdaget kan du enkelt kjøpe en reservedel fra oss. Vi selger reservedeler av høyeste kvalitet til de fleste kjøretøy i Europa. Alt du trenger å gjøre er å angi delenummeret. Du kan dessuten ringe oss eller sende en e-post dersom du trenger hjelp til å finne de riktige delene til ditt kjøretøy.