Hopp til innhold Hopp til navigering
Bilen min
Raffinering

Kjøp Sylindere / stempler

2 Resultater
*SRP: standard utsalgspris

Hva er sylinderstempler?

Sylinderen og stemplene i en moderne bil befinner seg i motoren. Alle moderne motorer består av en rekke stempler som beveger seg opp og ned i de ulike sylinderne. Over tid kan imidlertid stemplene og de tilhørende sylindrene slites, og når sylinderstemplene svikter må du erstatte dem. Det er likevel slik at moderne motorer er utviklet for å vare i lang tid. I gjennomsnitt kan en moderne bilmotor vare i inntil 300.000 kilometer før den trenger overhaling. En motor som er godt vedlikehold kan vare enda lenger. Før du bestemmer deg for å åpne motoren bør du derfor sørge for å få den undersøkt av en profesjonell mekaniker.

Hvordan vite når bilen trenger en overhaling?

Et av tegnene på at motoren svikter eller at den trenger overhaling er den begynner å avgi røyk. Du kan også føle at motoren har mistet effekt. Hvis du har en kompresjonstestmaskin kan du påvise redusert kompresjon i en av sylinderne. Disse symptomene betyr imidlertid ikke at det har oppstått et problem med motoren. Likevel bør du få den undersøkt av en profesjonell mekaniker. En mekaniker kan avgjøre hvorvidt du bør kjøpe nye sylinderstempler og få motoren overhalt.

Alle motordeler på ett sted 

12bildeler.no tilbyr alle typer motordeler, inkludert sylinderstempler, i høy kvalitet til alle kjøretøy. Vi selger også tilknyttede deler, som o-ringer, pakninger, ermer osv. Alle deler kommer med produsentens garanti, og vi tilbyr dessuten alle produkter til konkurransedyktige priser.