Hopp til innhold Hopp til navigering

Kjøp Styringsopphengning

4 Resultater
Lagring, Styresnekke
FEBI BILSTEIN
Lagring, Styresnekke
27637
nkr 89,40
Varenr.:  10018255

pris per enhet
Pris inkl. MVA
Pluss frakt
PÅ LAGER
Detaljer
*SRP: standard utsalgspris

Hva er styremekanismer?

Styremekanismen i en bil absorberer støt, så det å ha gode styremekanismer i bilen din er helt nødvendig for å oppnå responsiv og nøyaktig styring. Hvis styremekanismen er slitt vil du ofte slite med å oppnå kontroll over kjøretøyet, noe som kan være veldig farlig ved høye hastigheter. Det er heldigvis både enkelt og billig å erstatte styremekanismen i de fleste kjøretøy som selges i Norge. Oppgavene kan dessuten utføres av en hvilken som helst sertifisert mekaniker.

Hvordan kan jeg vite når jeg må erstatte styremekanismen i bilen min?

En av de enkleste måtene for å avgjøre hvorvidt bilen din trenger en ny styremekanisme er å ta den med til en mekaniker og få ham til å prøvekjøre bilen. Han vil raskt kunne avgjøre hvorvidt den må erstattes. Hvis du føler mye vibrering når bilen står i ro, er det dessuten en stor sjanse for at mekanismen er slitt. Det er uansett en god idé å få en sertifisert mekaniker til å ta en titt på bilen.

Kjøpe styremekanismer

Det kan være vanskelig å kjøpe styremekanismer fordi det finnes så mange ulike typer til høyst varierende priser. Billige styremekanismer bør unngås ettersom de er laget av deler med lav kvalitet. Du vil dessuten måtte bytte dem annet hvert år, noe som blir mye dyrere i det lange løp. Hos 12bildeler.no selger vi kun reservedeler fra anerkjente merker som Febi Bil Stein og Vaico. Derfor kan du være trygg på at du får god kvalitet og at delene du får varer lenge. Hvis du trenger hjelp til å finne styremekanisme til ditt kjøretøy er du velkommen til å ringe oss eller sende en e-post.