Hopp til innhold Hopp til navigering
Bilen min
Raffinering

Kjøp Styring

2 333 Resultater
Demper
FEBI BILSTEIN
Demper
01263
nkr 290,56
Varenr.:  10000221

pris per enhet
Pris inkl. MVA
Pluss frakt
PÅ LAGER
Detaljer
*SRP: standard utsalgspris

Mottakelig og jevn styring

En førers sjanser til å unngå en ulykke øker i et kjøretøy med en mottakelig styring. Denne mottakeligheten gjør at føreren kan opprettholde en strammere kontroll under vanskelige kjøreforhold. Det finnes ikke noe verre enn å styre et kjøretøy som ikke responerer og er slarkete. Mange bilulykker kan tilskrives overflødig spill i styresystemet og dette hindrer førerens evne til å manøvrere.

Avdekke problemer med styresystemet

Førere og passasjerer drar nytte av økt kontroll når styringen er mer direkte. Et av de mest fremtredende tegn på et forverret styresystem er støy fra rattet. Dersom du opplever litt rumling eller dersom det er litt slark i stammen er det et tegn på at noe ikke fungerer som det skal. Dersom det er vanskelig å styre er det også et tegn på at servostyringen ikke fungerer optimalt. Det kan også være et tegn på en sprukket rattstamme som dermed umiddelbart må byttes.

Hvordan kjøpe riktige deler til styringen?

Å reparere styresystemet kan være komplisert og tidkrevende. I de fleste tilfeller må hele styrekonsollen demonteres og nesten alt som ser skadet ut må byttes. Dermed er dette noe du ikke kan utføre på egenhånd. Den beste måten å få reparert styresystemet ditt på er oppsøke en godkjent mekaniker. La han undersøke kjøretøyet og gi deg en liste over alle delene som må byttes. Forsikre deg om at han gir deg delenummeret på hver enhet. Så bruker du den listen og søker ved hjelp av delenummer på vårt nettsted for å kjøpe eksakt de samme delene til ditt kjøretøy. Dersom du er usikker på en spesiell del er du velkommen til å ta kontakt med oss pr. telefon.