Hopp til innhold Hopp til navigering

Kjøp Styrestag (tverr

1 814 Resultater
*SRP: standard utsalgspris

Hva er en styrearm?

Styrearmen er en stang som kobler rattet til resten av styresystemet. En styrearm i god tilstand muliggjør enkel og nøyaktig styring. Dette er selvfølgelig en veldig viktig del av kjøretøyet. Uten denne vil sjåføren ikke være i stand til å kontrollere kjøretøyet, noe som selvsagt kan være skadelig. I de aller fleste kjøretøy svikter ikke styrearmen plutselig, men den slites over tid. Dermed har du nok tid til å erstatte den.

Tegn på at bilens styrearm krever oppmerksomhet

Hvis du føler en uventet risting i rattet, hvis det føles for stramt eller for løst, eller at det ikke er like enkelt som det bør være å styre kjøretøyet, kan det ha oppstått et problem med styrearmen. Du bør ikke ignorere disse symptomene, og dra til en sertifisert mekaniker snarest mulig. Vær oppmerksom på at problemet også kan være tilknyttet andre deler av bilen. En komplett undersøkelse av kjøretøyet vil hjelpe deg med å finne ut hvilke deler som har sviktet.

Erstatte bilens styrearm

Hvis hele styrearmen må erstattes må du gjøre dette snarest mulig, men du må sørge for å benytte en originaldel. Høykvalitetsdeler kan være ganske kostbare, men de vil være lønnsomme i det lange løp. Hos 12bildeler.no selger vi styrearmer til alle kjøretøy fra velkjente merker som for eksempel Febi Bil Stein, Metzger og Vaico. Hvis du trenger hjelp til å finne den riktige styrearmen til ditt kjøretøy er du velkommen til å ringe oss eller sende en e-post.