Hopp til innhold Hopp til navigering

Kjøp Styrestag / styrestaglagring

2 787 Resultater
*SRP: standard utsalgspris

Hvor viktig er styrestag-styrestagslagring?  

Fjæringen i bilen din er et viktig og kritisk punkt når det kommer til balanse og integritet. Styrestag-styrestagslagring er en stor del av fjærings-systemet og består av mange mindre deler. I likhet med andre bildeler, vil også svingarmen, kontrollarmen og andre deler slites ut. Når det skjer må de erstattes. Du må kanskje også bytte ut deler dersom bilen din har vært i en ulykke som har påført skade på de originale delene. Det er uansett viktig at du bare erstatter disse med originale deler, som er ment for din bil. Det er bare da du kan være sikret langvarig holdbarhet.

Å bytte ut deler av fjæringssystemet

Når det kommer til å erstatte delene som inngår i fjæringssystemet, så kan ikke dette gjøres med vanlig verktøy. Selv ting som små kuleledd må installeres profesjonelt. Det er mange trinn involvert, som krever at man må fjerne ulike deler som hjul og hjulaksler samt løfte bilen. I tillegg trenger du spesielt verktøy for hver av de ulike delene. Dersom styrestag-styrestaglagring ikke installeres på riktig måte, kan dette forårsake ulykker, og samtidig vil ikke garantien for delene gjelde. Derfor er det lurt å få en profesjonell mekaniker til å gjøre denne jobben.

Alle delene du trenger fra en nettside

12bildeler.no selger deler som inngår i fjæringssystemet til alle bilmerker på norske veier. Alle delene er originale og kommer med en garanti, slik at du kan føle deg trygg på kvaliteten. I tillegg kommer hver komponent med en konkurransedyktig pris, som det er vanskelig å finne maken til.