Hopp til innhold Hopp til navigering

Kjøp Styrespindel / -reparasjonssett

79 Resultater
*SRP: standard utsalgspris

Hva er styrespindel-reparasjonssett?

Styrespindel består av de to akslene foran bilen som bærer hjulene. Denne akselen har begrenset bevegelighet. Styrespindel-reparasjonssett består av hjullageret som bidrar til å støtte hjulnavet. Dersom styrespindelen feiler er det en god sjanse for at bilen blir vanskelige å manøvrere. Begrenset manøvreringsevne kan være en fare for passasjerene i bilen, og derfor bør dette repareres med en gang.

Hvordan vet man at styrespindelen må erstattes?

Generelt sett kan man si at dersom det er vanskelig å styre, eller dersom du hører knirkende lyder når du svinger, så kan det være en indikator på at det er et problem med akselen. Det kan derimot være vanskelig å si om problemet er relatert til styrespindelen. Dermed kan man trygt si at dersom du hører rare lyder fra bilen, så bør du oppsøke en bilmekaniker. Mekanikeren er i stand til å finne kilden til problemet, og deretter kan du kjøpe riktig styrespindel-reparasjonssett. Vi anbefaler ikke at du kjøper et sett før bilen har blitt undersøkt av en mekaniker.

Bildeler av topp kvalitet

12bildeler.no er en av de ledende i bransjen når det kommer til å selge bildeler av høy kvalitet. Vi har et stort utvalg av deler som dekker alt fra styrespindel-reparasjonssett til andre deler for fjæringssystemet. Alle delene selges til konkurransedyktige priser, så dermed vil du alltid spare penger når du handler deler til bilen din her hos 12bildeler.no.