Hopp til innhold Hopp til navigering
Bilen min
Raffinering

Kjøp Styrefilter

34 Resultater
Filter, Arbeidshydraulikk
MANN-FILTER
Filter, Arbeidshydraulikk
WH 980/3
nkr 557,06
Varenr.:  10221731

pris per enhet
Pris inkl. MVA
Gratis frakt
PÅ LAGER
Detaljer
*SRP: standard utsalgspris

Hva er et servostyringsfilter?

Servostyringsfilteret benyttes i eldre styresystemer som krever servostyringsvæske for å gjøre det enklere for rattet å dreie. Filteret settes inn mellom væskebeholderen og selve systemet, og har i oppgave å filtrere bort forurensninger og metallrester før væsken når systemet. Det forlenger dessuten levetiden til servostyringspumpen. Over tid kan imidlertid servostyringsfiltret bli forurenset og må erstattes. Heldigvis er det enkelt å bytte filter, og dette kan gjøres av de fleste bileiere.

Når bør filteret erstattes?

Den beste måten å vite når filteret må erstattes er å sjekke bilens instruksjonsbok. Normalt anbefaler produsenter at filteret erstattes etter et visst antall kilometer eller et visst antall måneder. Som en tommelfingerregel bør du dessuten bytte filter når du erstatter servostyringsvæsken. Dette forbedrer den generelle ytelsen og påliteligheten til servostyringssystemet.

Kjøpe det riktige filteret?

Vi selger en rekke ulike servostyringsfiltre til alle kjøretøy. Alle servostyringsfiltre er imidlertid ulike i henhold til modeller og merker. Den beste måten for å finne det riktige filteret er derfor å søke på nettsiden vår med delenummeret som er tilgjengelig på det eksisterende filteret. Hvis du trenger hjelp med å finne det riktige filteret er du velkommen til å ringe oss eller sende en e-post for å få assistanse.