Hopp til innhold Hopp til navigering
Bilen min
Raffinering

Kjøp Styreapparater

3 Resultater
febi Plus, Styreapparat / kontroller
FEBI BILSTEIN
febi Plus, Styreapparat / kontroller
36754
nkr 1 035,65
Varenr.:  10026173

pris per enhet
Pris inkl. MVA
Gratis frakt
PÅ LAGER
Detaljer
*SRP: standard utsalgspris

Hva er et styreapparat og hvorfor trenger du det?

Styreapparatet er datasystemet til bilen din. Enheten er designet for å kontrollere den samlede funksjonen til bilen din, fra mengden av drivstoff som forbrukes til mengden oksygen som absorberes av bilen. Styreapparatet henter inn informasjon fra alle sensorene i bilen og behandler denne informasjonen basert på de utbredte kjøreforholdene for å levere den beste ytelsen. Imidlertid er alle styreapparater forskjellige, og er basert på biltype og produsent. Det betyr at de ikke kan brukes om hverandre. Når dette apparatet ikke fungerer, så vil ikke bilen yte som den skal. 

Hvordan vet du at det er et problem med styreapparatet?

Å finne ut om det er styreapparatet som er problemet, er ofte lettere sagt enn gjort. Det kan i det minste ikke gjøres av den vanlige bileieren. Mange av symptomene på et dårlig styreapparat ligner symptomene som oppstår når andre deler feiler. Dersom bilen din plutselig stopper opp, bruker mer drivstoff eller feilinformerer deg, kan dette indikere at noe er galt. Den eneste måten å finne ut om det er styreapparatet som må skiftes ut er å få en profesjonell mekaniker til å se på det. Han eller hun vil bruke profesjonelt utstyr for å finne ut av problemet. 

Originale styreapparater for alle biler

12bildeler.no selger styreapparater til alle bilmerker som kjøres på norske veier. Prisen på disse delene avhenger av forhandler og bilmerke. Med det sagt, så selger vi alle våre deler til konkurransedyktige priser.