Hopp til innhold Hopp til navigering

Kjøp Støtfanger / -enkeltdeler

10 Resultater
*SRP: standard utsalgspris

Hvordan kjøpe gode støtfangerdeler?

En av utfordringene med å kjøpe en ny støtdemper og tilknyttede deler er å finne produkter i god kvalitet. Ikke alle deler er like gode, og kun en liten knippe produkter kan anses for å ha god kvalitet og vare lenge nok. Et av tegnene på at en støtdemper er av god kvalitet er at den kommer fra en anerkjent produsent og at den har en solid garanti. Produsenter som Van Wezel har for eksempel solgt alle typer reservedeler til en rekke ulike kjøretøy, så dette merket kan stoles på. Det samme gjelder andre velkjente merker som Vaico, som tilbyr en solid garanti på alle produktene sine.

Erstatte støtfangeren din

Det å erstatte støtfangeren kan i de aller fleste kjøretøy virke å være en enkel oppgave. De fleste støtfangere festes til kjøretøyet ved hjelp av en rekke skruer og muttere. Det å fjerne en gammel støtfanger kan imidlertid være en utfordring. De fleste støtfangere har dessuten en grill som kan måtte erstattes. Det er dessuten slik at ikke hvem som helst kan montere en ny støtfanger. Det krever riktige verktøy og erfaring for å vite hvordan delene skal justeres riktig i forhold til karosseriet. Av og til kan visse tilknyttede deler måtte sveises fast, noe som naturlig nok krever profesjonell assistanse.

Kjøp kvalitetsdeler fra oss

12bildeler.no tilbyr alle typer støtfangere til alle biltyper. Uansett om du eier en BMW, Audi eller Honda, kan du være trygg på at du finner det du trenger i nettbutikken vår. Du kan også være trygg på at du sparer penger hos oss takket være våre konkurransedyktige priser. Spar tid og penger når du kjøper ny støtdemper og få den levert på døren fra 12bildeler.no.