Hopp til innhold Hopp til navigering

Kjøp Stabilisator- / festedeler

1 877 Resultater
*SRP: standard utsalgspris

Hva er en dreiestabilisator?

Dreiestabilisatorer er torsjonsfjærer som er festet til undersiden av karosseriet og på den nedre styrearmen via dreisestabilisatorens sluttledd. Dreiestabilisatoren forhindrer at kjøretøyet svaier når du svinger i høy hastighet på grunn av at vekten til bilen skyves mot utsiden. Vekten forårsaker at fjæringen på utsiden av kjøretøyet komprimeres mens utsiden samtidig dekomprimeres. Dette resulterer i en slags vridende kraft eller moment på stabilisatoren som deretter opprettet en slags løftende kraft på utsiden av kontrollarmen. Den utøvde kraften motvirker vektoverføringen, og resultatet blir en mye jevnere håndtering av kjøretøyet.

Hvordan kan du vite at et problem har oppstått?

Det er vanskelig å oppdage problemer med dreiestabilisatoren helt til den slutter helt å fungere. I dette tilfellet vil du oppdage en større grad av krengning. Det vil ikke være like behagelig å svinge, noe som er et tegn på at dreiestabilisatoren og tilknyttede deler må fikses. Det er heldigvis ikke veldig vanskelig å fikse dreiestabilisatoren dersom du klarer å finne reservedeler i høy kvalitet. Det kreves imidlertid en sertifisert mekaniker for å bytte delene.

Reservedeler i høy kvalitet

Vi selger deler i høy kvalitet til dreiestabilisatorer til alle kjøretøy. Det er veldig enkelt å kjøpe de riktige delene. Du kan bla gjennom listen vår ovenfor og velge de delene du ønsker å erstatte. Du kan også kjøpe et komplett dreiestabilisatorsett. Dersom du trenger hjelp til å finne delene som passer til ditt kjøretøy er du velkommen til å kontakte oss.