Hopp til innhold Hopp til navigering

Kjøp Spake / tau / kabler

322 Resultater
Spenning, Håndbrems
A.B.S.
Spenning, Håndbrems
K10166
nkr 100,93
Varenr.:  10085810

pris per enhet
Pris inkl. MVA
Pluss frakt
PÅ LAGER
Detaljer
*SRP: standard utsalgspris

Hva er bremsespaker og –kabler?

Bremsespaker er som navnet tilsier spesialdesignede spaker som overfører og forsterker kraften utøvd av sjåføren og leverer denne til bremseklossene. Spakene benyttes normalt sammen med kabler som styrer den tilhørende hydraulikken og gjør det mulig å bremse. Lengden, typen og størrelsen på spakene og kablene vil imidlertid variere fra kjøretøy til kjøretøy. Derfor er det helt nødvendig å kjøpe kun spaker og kabler som er tiltenkt kjøretøyet du har. Du må dessuten sørge for at de er OEM-deler.

Når bør det erstattes?

I de fleste tilfeller må bremsekablene erstattes etter noen få tusen kilometer. Selv om spakene varer lenger, anbefaler enkelte eksperter at disse byttes når man bytter kabler for annen gang. I tillegg til å erstatte spakene og kablene etter et gitt antall kilometer bør du dessuten erstatte dem hvis bremsene ikke fungerer som de skal. Hvis bremsene dine benytter kabler og du opplever en slipende følelse når du benytter bremsene, bør du bytte kablene. Det samme gjelder dersom du føler at bremsene er trege. Det er imidlertid helt nødvendig at du sørger for inspeksjon av hele bremsesystemet hos en sertifisert mekaniker og erstatte alle nødvendige deler.

Kjøpe de riktige delene

Hos 12bildeler.no selger vi bremsespaker/kabler i høy kvalitet. Alle OEM-delene vi selger kommer med en garanti slik at du kan være sikker på at delene varer i lang tid. Det er imidlertid helt nødvendig at du kjøper de riktige spakene og kablene til ditt kjøretøy ved å matche delenummeret på den eksisterende delen med det du finner på nettsidene våre. Hvis du trenger hjelp til å finne delene som passer til ditt kjøretøy er du velkommen til å kontakte oss via telefon eller e-post.