Hopp til innhold Hopp til navigering
Bilen min
Raffinering

Kjøp Soltak / -enkeltdeler

1 Resultater
null, Tetning, Soltak
VAICO
null, Tetning, Soltak
V30-1541
nkr 759,40
Varenr.:  10122210

pris per enhet
Pris inkl. MVA
Gratis frakt
PÅ LAGER
Detaljer
*SRP: standard utsalgspris

Hva inkluderer soltakdeler?

Opp gjennom årene har mange biler blitt produsert og solgt med soltak. Biler med soltak gir faktisk en gjennomsnittlig høyere salg- og omsalgsverdi. Det finnes ulike typer soltak. Noen er automatiske og kan skyves tilbake med en knapp, mens andre er manuelle. Soltakdeler varierer dermed avhengig av hvilket kjøretøy du har. Generelt sett består delene av skinner, glasspanel, kontrollbraketter, motor, drivstasjon og ramme. Hvis noen av disse delene svikter, vil ikke soltaket fungere.

Vanlige problemer med soltak

Selv om teknologien bak soltak har forbedret seg opp gjennom årene, har de fremdeles en rekke iboende problemer. Vanlige problemer som kan føre til at deler må erstattes, inkluderer at taket ikke trekker seg tilbake, at glasspanelet blir ødelagt, at motoren bråker, rust osv. Den beste måten for å diagnostisere problemet er å ta med bilen til en profesjonell mekaniker. Hvis mekanikeren anbefaler at visse soltakdeler erstattes, bør dette gjøres med originale deler.

Kjøp originale soltakdeler

Vi selger soltakdeler til nesten alle biler, inkludert BMW, Honda, Toyota, Mercedes osv. Alle delene vi tilbyr er originale eller anbefalt av produsenten, og du kan dermed alltid være trygg på at du får kvalitetsdeler som varer lenge. Spar tid og penger hver gang du kjøper originale reservedeler hos 12bildeler.no.