Hopp til innhold Hopp til navigering

Kjøp Slanger / ledninger / flenser

92 Resultater
*SRP: standard utsalgspris

Hva er slanger, rør og flenser?

Mange deler i en moderne bil benytter en rekke slanger, rør og flenser, hovedsakelig for å koble rørene til kjølesystemet, klimaanlegget osv. Det finnes gjerne 6-7 flenser i en moderne bil, avhengig av type og størrelse. Når rørene tilknyttet flensene svikter, kan imidlertid systemet kollapse. Kjølesystemet kan slutte å kjøle ned motoren og klimaanlegget kan bryte sammen. På grunn av dette er det alltid viktig å investere i kvalitetsprodukter når du skal kjøpe flenser og slanger. Jo bedre kvalitet, jo lenger varer systemet, og jo mer penger sparer du i det lange løp.

Hvordan kjøpe den riktige størrelsen og typen?

Det sier seg selv at det finnes mange ulike rør, slanger og flenser. Utvalget vårt inkluderer en rekke ulike kjøretøy og størrelser. Når det er sagt, kan ofte én størrelse og type brukes på mange forskjellige kjøretøy, mens det av og til ikke er mulig. En god måte for å finne den riktige reservedelen er å søke med delenummer. Alternativt kan du be en mekaniker gi deg spesifikasjonene du trenger, og deretter søke med disse på nettet. Du bør uansett alltid sørge for at du kjøper reservedeler fra en anerkjent produsent, selv om disse koster litt mer.

Spar når du handler fra oss

Vi har gjort det veldig raskt og enkelt å kjøpe riktige reservedeler til alle kjøretøy. Når du kjøper deler fra oss kan du dessuten spare tid og penger. Dra nytte av gratis frakt og rabatterte priser hos 12bildeler.no.