Hopp til innhold Hopp til navigering

Kjøp Sikkerhetssystem

3 Resultater
*SRP: standard utsalgspris

Hva er sikkerhetssystemer for bil?

Bilsikkerhet består av airbager og setebelter. Disse er veldig viktige sikkerhetsegenskaper i alle kjøretøy og må dermed alltid fungere korrekt for å ivareta passasjerenes sikkerhet. Eksperter anbefaler at motorførere får sine airbager sjekket årlig av en kvalifisert tekniker. Dette er spesielt viktig dersom bilen nylig har vært i en ulykke. Dersom airbagen ble utløst under en ulykke er det viktig å få den byttet ut umiddelbart. Men selv om den ikke ble utløst vil det å sjekke den kunne sikre at den er i god stand og klar til å løses ut i tilfelle av en ulykke.

De beste produsentene av airbager og setebelter

Autoliv og TRW ligger på toppen blant produsentene av sikkerhetsutstyr til bil i Europa. TAKATA er et annet populært merke som faktisk viser seg å være mer populær blant førere av japanske biler. TAKATA forsyner over et dusin land med airbager og produserer dem til mange kjøretøy. Når det er sagt vil bilsikkerhetssystemet du ender opp med å kjøpe til syvende og sist hovedsakelig avhenge av hvilket kjøretøy du eier.

Hvordan kjøpe airbager, bilbelter og andre sikkerhetskomponenter?

På 12bildeler.no selger vi en rekke bilsikkerhetsdeler fra et antall ulike produsenter og til alle populære biler i NO. Å lete etter og å finne riktig type airbag eller sikkerhetsbelte er så enkelt som å sortere på produsent og type kjøretøy. Du kan også søke ved hjelp av delenummer, noe som er spesielt enkelt, alt du trenger å gjøre er å taste inn delenummeret over. Dersom du ikke er i stand til finne den ønskede bilsikkerhetskomponenten til ditt kjøretøy ringer du til oss og vi vil hjelpe deg med å finne den rette.