Hopp til innhold Hopp til navigering

Kjøp Ryggelys pære

56 Resultater
*SRP: standard utsalgspris

Hvorfor er det så viktig å ha en god ryggelyspære?

Ryggelys er nødvendig fordi det indikerer at bilen er i revers. Hver gang du setter bilen i revers, lyser ryggelyspæren for å indikere at bilen beveger seg bakover slik at alle kan komme seg ut av veien. Når pæren er defekt eller utbrent fungerer ikke dette signalet, noe som er en potensiell sikkerhetsrisiko for fotgjengere og andre i nærheten. En god lyspære har lang levetid og er pålitelig, slik at den ikke trenger å byttes veldig ofte. En god pære kommer dessuten med en garanti slik at du kan stole på kvaliteten.

Hvordan bytte pære

I de fleste kjøretøy er det veldig enkelt å bytte ryggelyspæren. Det krever kun at du tar av dekselet og setter inn en ny pære. Akkurat hvordan dette gjøres kan variere litt fra ett kjøretøy til et annet. På grunn av at det anses som bilens generelle vedlikehold finner du imidlertid all nødvendig informasjon i bilens brukerhåndbok. Noen bilprodusenter, som Ford, Mercedes og BMW, tilbyr tutorialer på nettet som viser hvordan dette kan gjøres. Uansett er prosessen enkel og tar bare noen få minutter. Det eneste du må være oppmerksom på er at pæren må erstattes med en med nøyaktig de samme spesifikasjonene.

Kjøp pæren du trenger i dag

12bildeler.no tilbyr alle typer pærer, inkludert ryggelyspærer. Vi selger kun deler fra vel ansette produsenter som vi og kundene våre stoler på. Partnerskapet vårt med ulike produsenter sikrer dessuten at kundene våre kan dra nytte av konkurransedyktige priser. Nyt gode priser og gratis levering når du bestiller fra 12bildeler.no.