Hopp til innhold Hopp til navigering
Bilen min
Raffinering

Kjøp Relé

1 Resultater
Relè, Radiatorviftehjul
FEBI BILSTEIN
Relè, Radiatorviftehjul
26141
nkr 621,06
Varenr.:  10016898

pris per enhet
Pris inkl. MVA
Gratis frakt
PÅ LAGER
Detaljer
*SRP: standard utsalgspris

Hvorfor er rele så viktig til bilen din?

Et rele er en bryter som brukes i bilens elektronikk. Det finnes mange ulike varianter i en bil, og de varierer i spenning, type og størrelse. De fleste bilprodusenter bruker dog et standard sett med rele for alle sine modeller, noe som gjør det både lettere og billigere når du skal kjøpe ny. Jobben til et rele er å byte fra en krets til den neste eller slå en krets på mens den andre er slått av. Du vil finne rele i frontlyktene, vindusviskerne og radiator viften.

Når bør et rele erstattes?

Naturligvis bør alle rele skiftes ut når de går i stykker. Det store spørsmålet er hvordan du vet om et rele har gått i stykker. En vanlig bileier vil ikke være i stand til å si om det er et rele som sørger for at frontlyktene ikke slår seg på eller om det er et problem med kretsen. Selv om det er lett å erstatte et rele kreves det profesjonelle for å diagnostisere problemet. Generelt sett kan du si at dersom du ikke er i stand til å kontrollere et av aspektene ved bilens funksjoner, så er det en god sjanse for at du har et dårlig rele som må byttes ut.

Bruk bare originalt rele

12bildeler.no selger bokstavelig talt et stort utvalg av elektroniske deler, inkludert rele. Uansett hvilken bilmodell du har så vil du finne de delene du trenger på nettsiden vår, og det til konkurransedyktige priser. I tillegg vil våre lojale kunder dra nytte av jevnlige rabatter og andre fordeler når de handler fra 12bildeler.no.