Hopp til innhold Hopp til navigering
Bilen min
Raffinering

Kjøp Registerreimtildekning

1 Resultater
*SRP: standard utsalgspris

Hvorfor er det så viktig med et registerreimdeksel?

Registerreimdekselet er som navnet antyder tiltenkt å beskytte registerreimen eller kjedet fra elementene. Dekselet skjermer også andre deler av girsystemet, avhengig av hvilket kjøretøy det er snakk om. På grunn av dette har alle kjøretøy en unik dekseltype, både når det gjelder størrelse og form. Selv de mest holdbare dekslene har kun en viss levetid, og en ulykke kan dessuten forårsake at dekselet ødelegges og må erstattes. Disse dekslene er heldigvis ikke kostbare, og i de fleste biler er de enkle å erstatte. Ekspertene anbefaler likevel at man får en profesjonell mekaniker til å utføre prosessen, for å sikre at garantivilkårene ikke brytes.

Når bør dekselet erstattes?

Registerreimdekselet bør erstattes så snart det viser tegn til slitasje. Sprekker og manglende evne til å sitte på plass betyr at reimen er utsatt for elementene. Regn er det mest skadelige av elementene, og det derfor veldig viktig å sørge for at dekselet er i orden. Hvis det ikke erstattes i tide, vil registerreimen slites tidlig, og du vil dessuten måtte slite med rust. Siden dekselet er relativt rimelig å erstatte, er det lurt å bytte det så snart problemer oppstår.

Alle typer deksler

12bildeler.no spesialiserer seg i å selge originale reservedeler til alle biler og varebiler. Uansett om du er ute etter et registerreimdeksel eller en ny registerreim, finner du alt du trenger hos oss. Vi tilbyr dessuten konkurransedyktige priser og gratis frakt. Spar tid og penger når du bestiller reservedelene du trenger hos 12bildeler.no.