Hopp til innhold Hopp til navigering
Bilen min
Raffinering

Kjøp Regenerasjon sot-/partikkelfilter

1 Resultater
*SRP: standard utsalgspris

Hva er regenerasjon sot partikkelfilter?

Et dieselpartikelfilter, også kalt DEF og er designet for å fjerne dieselpartikler som også kalles sot fr eksos. Alle dieselmotorer har dette filteret fordi det bidrar til at disse partiklene ikke kommer inn i luften som forårsaker forurensing. Men når filteret feiler i bilen din, eller laste bilen vil tegn på problemer som forstøvning, bilen vil stoppe og til og med feillyset vil komme på. Alt dette kan være skremmende for en bil eier, men i de fleste tilfellene trenger du kun å erstatte fiteret, spesielt om kjøretøyet er mindre enn 3 år gammelt. Alt du trenger å gjøre er hva som kalles Regenerasjon sot partikkelfilter. Dette er en enkel enhet eller et verktøy som kan brukes til å rengjøre filteret. Når filteret er rent vil bilen kjøre som ny.

Hvordan rengjøre DEF?

Rengjøring av DEF, generelt krever det å gå gjennom en rekke trinn. Det er også viktig å vite at selv profesjonelle kan rense filteret ved å fjerne det. Selv om du ønsker å gjøre det hjemme må du bruke regenerasjon sot partikkelfilter verktøy. Disse verktøyene varierer i type og størrelse. De kommer også med et sett med instruksjoner som du rakst kan følge for å rengjøre filteret. Men det kritiske punktet her at det fortsatt ikke kan være noe du enkelt kan gjøre hjemme om du ikke har noen tidligere reparasjonserfaring. I tillegg etter rengjøringen av filteret kan du fortsatt oppleve probleer som kun kan repareres av mekaniker. Men det er først skrittet for å sikre at filteret ditt er rent. Verktøyene kan også brukes senere for å sikre at disse partiklene fjernes og for å motvirke oppbyggingen til det er for sent.

Kjøp verktøyene som kreves for å rengjøre DEF

12bildeler.no selger et utvalg av svært spesialiserte og holdbare DEF rengjøringsverktøy. Regenerasjon sot partikkelfilter verktøyene finner på vår nettside er av kjente merkevarer- Disse leveres med komplette instruksjoner som kan hjelpe noen å rense filteret på kortest tid. Den andre flotte ting som disse verktøyene er at de er enkle å bruke og ekstremt holdbare. Sp, du kan kjøpe en gang og fortsette å bruke de i lang tid fremover. Vi er også stolte over å kunne sikre at verktøyene er konkurransedyktig i pris. I tillegg vil du spare penger på ting som frakt og håndtering om du kjøper i Norge fr 12bildeler.no