Hopp til innhold Hopp til navigering
Bilen min
Raffinering

Kjøp Pynte- / beskyttelseslister

2 Resultater
*SRP: standard utsalgspris

Hvorfor kjøpe beskyttelsesstrimler?

Beskyttelsesstrimler beskytter pyntelisten på en bil. Strimlene danner et beskyttende lag over listen, og gir dermed beskyttelse. I noen tilfeller bidrar den dessuten til å gi et bedre utseende. Pyntelisten anses ofte som en av de mest sårbare delene på en bil. Skår, bulker og skraper kan ødelegge listen på en bil. Hvis den ikke behandles, kan den dessuten ruste, noe som kan bidra til å ødelegge bilen. Beskyttelsesstrimler bidrar til å forhindre striper samtidig som vann ikke slipper inn til listen. Problemene nevnt ovenfor kan dermed unngås.

Originale beskyttelsesstrimler

Det sier seg selv at mange selskaper produserer og selger beskyttelsesstrimler til en rekke ulike kjøretøy. Originale strimler gir imidlertid bedre beskyttelse ettersom de har blitt testet og forbedret opp gjennom årene. Du kan dessuten tydelig se forskjellen mellom en strimle i høy kvalitet og vanlige lavkvalitetststrimler. Det sier seg selv at du bør kjøpe originale stimler fra velkjente produsenter hvis du vil sørge for at investeringen din er beskyttet.

Vi tilbyr beskyttelsesstrimler til alle biler

Vi tilbyr det største utvalget av beskyttelsesstrimler til alle biler. Nettbutikken vår tilbyr originale strimler som er dokumentert å være pålitelige. Vi selger også beskyttelsesstrimler til sjeldne biler og større SUV-er. Kjøp originale beskyttelsesstrimler til rabatterte priser hos 12bildeler.no.