Hopp til innhold Hopp til navigering

Kjøp Pneumatiske fjær

22 Resultater
null, Gassfjær, Midtkonsoll
STABILUS
null, Gassfjær, Midtkonsoll
120000
nkr 927,28
Varenr.:  15855802

pris per enhet
Pris inkl. MVA
Gratis frakt
Tilgjengelig
Detaljer
null, Gassfjær, Hanskerom
STABILUS
null, Gassfjær, Hanskerom
220123
Monteringsposisjon:  høyre
nkr 760,32
Varenr.:  15898214

pris per enhet
Pris inkl. MVA
Gratis frakt
Tilgjengelig
Detaljer
*SRP: standard utsalgspris

Hva er gassfjærer til bil?

Gassfjærer er en type fjær som brukes til å løfte bilens bagasjelokk. De ligner ikke på fjær og de arbeider med trykkluft som er fylt inne i en lukket sylinder. De brukes ofte i biler. De er fuksjonert i stutdesignen til bilen for å kunne støtte baklukevekten når den åpnes. Andre ting de brukes i er kontorstoler, andre møbler og luftfart. De større typene av gjørene brukes i industrielle applikasjoner. Det finnes forskjellige typer færer som en rett sylinder, kabeltylinder, spindeltype, tungt sylinder, ikke roterende sylingder, scenesyldinger, hoppende sylinder osv.

Hvordan virker bilens gassfjær?

De viktigste delene av gassfjørene er stangen, stempelrøret som holder gassen, nesebæret og endepluggen. Presisjonsstangen er montert å stempelet. Dette vil bevege segg inne i en foreglet sylinder som har hæytruks nitrogen i den. Stempelets bevegelse inne i den forseglede syldinderen skyldes endringen i trykket av gassene i syldinderen når oppstartslampen er åpnet eller lukket. Under kompresjonsslaget setter stempelstangen inn i sylinderrrøret. Det indre trykket av gassen i sylinderen vil øke avhengig av volumet av gassen som skyves av stangen. Dette vil resultere i et løft til kraften. Disse fjærene vil fungere bedre og med større effektivitet enn de andre typene av fjærer. De vil utføre sitt beste i vakuum.

De forskjellige typene av gassfjærer for bil

Det finnes utrolig bredt utvalg av funksjoner for gassfjær til bilen. Du kan kjøpe dem med mange funksjoner og egenskaper fra pålitelige nettbutikker som 12bildeler.no. Enkelt berøringsfjæren vil tilby full utvidelse av bagasjelokket.Fjærens innspenning er justerbar, takket være fjernkontrollen eller den lokale knappen.Variellfjærene er best brukt til applikasjoner der du trenger riktig mengde kraft. Disse sylinderene har maksimalt fylt trykk for å kunne variere bevegelser.