Hopp til innhold Hopp til navigering

Kjøp Pneumatiske fjær

220 Resultater
*SRP: standard utsalgspris

Hva er gassfjærer?

En gassfjær er en spesiell type fjær som i stor grad ligner på en vanlig metallfjær, men som bruker komprimert gass i en sylinder, i tillegg til et stempel for å dytte et objekt med kraft. Noen av de vanligste bruksområdene inkluderer biler, der de er utviklet til å støtte vekten av dørene når de åpnes. Et annet bruksområde er kontorstoler. Noen kjøretøy bruker større fjærer som kan utøve kraft på flere tusen kilogram. For at gassfjærer skal kunne fungere skikkelig i et kjøretøy må de installeres på riktig måte. Man må dessuten passe på å bruke riktig type fjær.

Når bør jeg erstatte fjærene?

Et av tegnene på at en gassfjær er i ferd med å svikte er at den ikke lenger klarer å holde vekt. Dersom du har en bakluke vil den for eksempel ikke kunne åpnes fullstendig eller den kan ikke holdes oppe særlig lenge hvis fjæren svikter. Av og til vil gassfjærene dessuten svikte fullstendig. Dersom du opplever noen av disse problemene er det en indikator på at fjærene må byttes.

Hvordan kjøpe de riktige gassfjærene?

Vi selger ulike typer gassfjærer som kan brukes i nesten alle kjøretøy. Alt du trenger å gjøre for å finne den riktige typen gassfjær til ditt kjøretøy er å matche størrelsen og typen til den du allerede har. Dersom du trenger hjelp med å finne den riktige typen gassfjær til bilen din er du velkommen til å ringe oss eller sende en e-post for å få mer informasjon.