Hopp til innhold Hopp til navigering

Kjøp Parallellstag / -enkeltdeler

1 771 Resultater
null, Ledd, Aksialledd
VAICO
null, Ledd, Aksialledd
V70-9548
nkr 114,49
Varenr.:  10129571

pris per enhet
Pris inkl. MVA
Pluss frakt
PÅ LAGER
Detaljer
*SRP: standard utsalgspris

Hva er strekkstenger?

En strekkstand er en tynn enhet, ofte laget i metall, som brukes til å koble hjulet til fjæringen. Stangen må være holdbar og fleksibel nok til å bære strekkbelastningene i kjøretøyet. Strekkstangen har et veldig viktig formål i en bil, nemlig å sørge for at lasten fra kjøretøyet fordeles jevnt på bilens hjul. Stangen sikrer dessuten at bilens hjul alltid er perfekt justerte uavhengig av posisjon. Eldre strekkstenger kan bli slitte, og må byttes umiddelbart.

Hvordan kan jeg vite at et problem har oppstått?

Du kan vite at noe er galt med strekkstangen hvis kjøretøyet ditt ikke er riktig justert. Du kan også høre en svak ulyd hver gang du kjører. Selv om det finnes en rekke ulike årsaker til disse problemene, kan det være lurt å få en sertifisert mekaniker til å se over bilen. En mekaniker er dessuten den eneste som kan erstatte strekkstengene. I de fleste tilfeller må strekkstangen erstattes sammen med andre styre- og fjæringsdeler.

Kjøpe strekkstenger i høy kvalitet

Vi er en av de ledende forhandlere av strekkstenger i Norge. Alle deler vi selger er nøye testet og kommer med en garanti. Dermed kan du være sikker på at du får mange års ytelse, noe som hjelper deg med å spare penger i det lange løp. Hvis du trenger hjelp til å kjøpe strekkstenger til ditt kjøretøy er du velkommen til å kontakte oss via e-post eller telefon.