Hopp til innhold Hopp til navigering
Bilen min
Raffinering

Kjøp Opphengning / drager / bærer / rammer

11 Resultater
*SRP: standard utsalgspris

Hvordan kjøpe gode oppheng-bærere-rammer?

Når det kommer til å kjøpe bærere og oppheng til bilen din er utvalget virkelig stort. Du kan finne bærere til noen få hundrelapper og bærere til flere tusenlapper. De fleste velger budsjettvarianten, men dette kan bli dyrt i lengden ettersom de må byttes ut oftere. Det er også en god ide å kjøpe oppheng-bærere-rammer fra et godt merke. Det andre du må forsikre deg om er at det følger med en garanti, noe som kan være nyttig dersom det skulle oppstå problemer.

Hvordan installere rammer og bærere?

Å installere oppheng-bærere-rammer er ganske enkelt dersom du har det rette verktøyet. Alle disse rammene kommer med instruksjoner som vil hjelpe deg med å installere dem på få minutter. Hvordan du installerer bærere og oppheng avhenger av bilen din og den rammen som blir installert. Generelt sett må du feste en brakett på bilen din og så skru den plass. Dette krever at du har skrutrekkere, en drill og skruer. Dersom du ikke er hendig eller synes det er vanskelig, finnes det mange profesjonelle som kan installere det for deg.

Holdbare rammer som er ment for å vare

12bildeler.no selger et stort utvalg av holdbare rammer fra kjente merker. Hver ramme eller bærer som selges på vår hjemmeside kommer med en garanti. Du kan derfor stole på at den vil vare. Sammenlignet med andre selgere kan du her hos oss forvente konkurransedyktige priser på alle disse produktene. Dra fordel av vårt tilbud om gratis frakt i Norge når du handler fra 12bildeler.no.