Hopp til innhold Hopp til navigering

Kjøp Oljefilter

1 133 Resultater
*SRP: standard utsalgspris

Hva er et oljefilter?

 

Et moderne oljefilter er en helt nødvendig del i et kjøretøy for å filtrere ut forurensende og urene stoffer fra motoroljen. Oljefilterets oppgave er dermed å beskytte motorens indre fra skade. Å erstatte oljefilteret regelmessig er derfor like viktig som å ha gode vindusvirkere til frontruten. Oljefilteret bidrar til å forlenge levetiden til motoren ved å forhindre at urenheter tetter den til. Det finnes imidlertid ulike typer oljefiltre fra kjøretøy til kjøretøy. Dermed finnes det ikke ett filter som kan benyttes i alle biler.

 

Når bør oljefilteret erstattes?

 

Som tommelfingerregel bør oljefilteret erstattes når du erstatter oljen, lufttilferet og hydraulikkfilteret. Når du må erstatte filterer avhenger imildertid av produsentens anbefalinger. Derfor bør du ta en titt i kjøretøyets instruksjonsbok. I de fleste kjøretøy er det både billig og ganske enkelt å bytte filter, så dette er noe du enkelt kan håndtere hver andre eller tredje måned.

 

Hvordan kjøpe det riktige oljefilteret?

 

Vi selger for øyeblikket oljefiltre fra toppmerker som for eksempel Vaico, Mann-Filter og Herth+Buss Jakoparts. Dermed kan du alltid være trygg på at du får et kvalitetsprodukt når du handler hos oss. Når det er sagt bør du alltid sjekke bilens instruksjonsbok for å finne filterets delenummer. Dette kan benyttes når du søker etter den riktige delen via nettsidene våre. Hvis du trenger hjelp til å finne det riktige filteret til ditt kjøretøy er du velkommen til å ringe oss eller sende en e-post.