Hopp til innhold Hopp til navigering
Bilen min
Raffinering

Kjøp Motor-/ understellbeskyttelse

8 Resultater
*SRP: standard utsalgspris

Hva er en motor understell beskyttelse?

En motor understell beskyttelse eller skyveplate som det også kalles, er et svært slitesterkt, slitebestandig materiale som festes under motorhuset på en bil. Meningen med denne skyveplaten som det kalles, er å forhindre skader på motoren. Skyveplatene er vanligvis installert på terrengkjøretøy eller de som er senket, men mange biler kan også ha det som kalles falsk skyveplate for å gi bilen et off-road type utseende. Uansett grunnen til at du installerer en skyveplate, er det fornuftig å invistere i en som er svært holdbar. En holdbar plate vil ikke vare lenge, men gir bilen eksta beskyttelse når du er på dårlige veier. I Norge er dette spesielt nytting når du kjører på snødekte og våte veier, fordi dette er når bilen kan slå grus, sand osv ukontrollert.

Hvordan kjøpe motor understell beskyttelse til bilen?

De fleste antar at alle skyveplatene eller motor beskyttelsene hr en standardstørrelse og passer til alle biler. Dette er ikke riktig. Hver type kjøretøy er forskjellig, det er også typen skyveplate som kreves, det er forskjell når det kommer til tykkelse og dimensjoner. Den beste måten å kjøpe skyveplate til bilen din er å søke med et delnummer for å kunne finne den rette. Den andre metoden er å se på skyveplatens dimensjoner og kjøpe den som passer. Den andre tingen du må forsikre deg om er at motor understell beskyttelsen er produsert av et kjent merke som kan leveres med garanti.

Alle merkede skyveplater under samme tak

12bileler.no selger et voksende utvalg av merket og garanti støtte motor understell beskyttelse for alle se største kjøretøyene i Norge. Vi selger også generisk størrelse skyveplater for biler som er sjeldne eller for folk som vil installere den for estetiske formål. Alle skyveokatene er også konkurransedyktige, slik at du kan være sikker på å spare penger når du velger å kjøpe fra oss. I tillegg kan de som velger bulkkjøp også håpe å spare penger med sporadiske sesongbaserte rabatter og spesialtilbud tilgjenglig for vanlige kjøpere på 12bildeler.no