Hopp til innhold Hopp til navigering
Bilen min
Raffinering

Kjøp MAGNETI MARELLI Filter

68 Resultater
*SRP: standard utsalgspris

Hvorfor stoler folk på filtre fra MAGNETI-MARELLI?

Når det kommer til å kjøpe olje- eller luftfilter er det mange som velger å kjøpe det billigste. Noen velger også å kjøpe filtre fra merkevareleverandører, noe som gjerne koster litt penger. Filtre fra MAGNETI-MARELLI er rangert blant de beste filtre i Europa. Merket produserer et utvalg av olje- og luftfiltre og bruker det siste innen teknologi til denne jobben. I henhold til eksperter som har gjennomført uavhengige tester på filtre, er disse i stand til å filtrere bort nesten 90 % av all forurensning. Dermed varer oljen din lengre, og bilen kjører langt mer problemfritt.

Hvorfor er filtre så viktig?

En av hovedgrunnene til hvorfor luft- og oljefiltre er så viktige, er nettopp dette at de bidrar til å holde henholdsvis luften og oljen ren. De fleste, om ikke alle, bilprodusenter anbefaler at oljefilteret skiftes samtidig med oljen. Luftfiltret trengs også å skiftes etter en viss tid. Mange bilprodusenter anbefaler filtre fra MAGNETI-MARELLI, som selges til rimelige priser. Det er forholdsvis enkelt å skifte filtre og noe de fleste klarer å gjøre hjemme. Husk at kvaliteten på filteret du velger vil påvirke kvaliteten på kjøringen din og motorens levetid.

Filtre av topp kvalitet tilgjengelig

12bildeler.no selger et stort antall av merkevarefiltre for både biler og lastebiler i Norge. Uavhengig av hvilket filter du ser etter, vil du garantert finne det i nettbutikken vår. I tillegg sørger vi for at filtrene vi selger har konkurransedyktige priser. De kommer også med en garanti fra produsenten, så når du handler hos oss gjør du en trygg investering uansett når og hvor mange du kjøper. Kjøp dine nye filtre fra MAGNETI-MARELLI fra 12bildeler.no.