Hopp til innhold Hopp til navigering
Bilen min
Raffinering

Kjøp Lufttørker / -pumpe

5 Resultater
Patron, Lufttørker
MANN-FILTER
Patron, Lufttørker
TB 719
nkr 1 189,08
Varenr.:  10220806

pris per enhet
Pris inkl. MVA
Gratis frakt
PÅ LAGER
Detaljer
Patron, Lufttørker
MANN-FILTER
Patron, Lufttørker
TB 1374/4 x
nkr 1 313,80
Varenr.:  10222736

pris per enhet
Pris inkl. MVA
Gratis frakt
Tilgjengelig
Detaljer
*SRP: standard utsalgspris

Hva gjør en lufttørker?

Lufttørkeren blokkerer eventuell forurensing fra å komme inn i kupéluften. Kartongen bidrar sammen med andre deler til å forbedre luftkvaliteten i kjøretøyet. For passasjerer med allergier betyr dette at luften holdes fri for allergener. Lufttørkeren er i de fleste kjøretøy montert nær kompressoren. Eksperter anbefaler at bileiere erstatter kassettene i lufttørkeren hvert år for å sikre at luften i kjøretøyet er trygg.

Hvordan kan jeg vite at et problem har oppstått?

I utgangspunktet kan det være vanskelig å oppdage problemer ettersom luftkvaliteten i kjøretøyet kan reduseres gradvis etter hvert som kassetten blir eldre. En enhet som kontrollerer luftkvaliteten i bilen skal imidlertid kunne rapportere om hvor god eller dårlig luftkvaliteten virkelig er. Siden ikke alle har en slik enhet er det derfor anbefalt at man erstatter kassetten etter noen få år som del av kjøretøyets årlige vedlikeholdsrutine.

Kjøpe den riktige kassetten

Det sier seg selv at kassetter til lufttørkere kommer i ulike former og størrelser. Det er derfor viktig at du kjøper en kassett som passer til akkurat ditt kjøretøy. Vi selger for øyeblikket kassetter i høy kvalitet fra originalprodusenter som for eksempel WABCO og MANN FILTER. Dermed kan du være trygg på at du kjøper de beste produktene til kjøretøyet ditt fra oss. I de fleste tilfeller skal du kunne matche delenummeret på din eksisterende kassett med de som er listet opp på nettsidene våre. Dersom du ikke klarer å finne den riktige delen til ditt kjøretøy er du imidlertid velkommen til å kontakte oss når som helst.