Hopp til innhold Hopp til navigering

Kjøp Ledninger / forbinder

68 Resultater
Rørledning
FEBI BILSTEIN
Rørledning
07722
nkr 23,17
Varenr.:  10004346

pris per enhet
Pris inkl. MVA
Pluss frakt
PÅ LAGER
Detaljer
*SRP: standard utsalgspris

Hva er en trykkluftkopling?

En trykkluftkopling er som navnet tilsier en spesiell type kopling som kobler sammen to eller flere rør eller ledninger i systemet. Det er viktig å spesifisere at alle lastebilmerker benytter ulike typer koplinger når det gjelder størrelse og form. Koplingene er imidlertid nesten alltid laget i metall, selv om noen lavkvalitetsvarianter er laget i plast. Metallkoplinger er den beste løsningen, først og fremst fordi de må kunne motstå mye lufttrykk når systemet er i drift.

Når må koplingen erstattes?

I de fleste tilfeller kan trykkluftkoplingen begynne å lekke. Ofte vil koplingen ruste og må dermed erstattes. Hvis den ikke erstattes i tide kan trykkluftsystemet miste trykk. En dårlig kopling kan dessuten gjøre at videre drift av systemet er farlig. Heldigvis er de fleste koplinger rimelige og en sertifisert mekaniker kan erstatte dem på mindre enn en time.

Kjøpe den riktige koplingen

Vi selger en rekke ulike trykkluftkoplinger til alle kjøretøy, fra merker som WABCO. For å finne den riktige koplingen til ditt system er alt du trenger å gjøre å søke etter den via delenummer. Dersom du ikke klarer å finne den riktige trykkluftkoplingen til ditt kjøretøy er du velkommen til å ringe oss eller sende en e-post for å få assistanse.