Hopp til innhold Hopp til navigering
Bilen min
Raffinering

Kjøp Kupé-varmeveksler

40 Resultater
Varmeutveksler, Innendørs oppvarming
VAN WEZEL
Varmeutveksler, Innendørs oppvarming
18006329
nkr 800,09
Varenr.:  10651690

pris per enhet
Pris inkl. MVA
Gratis frakt
PÅ LAGER
Detaljer
*SRP: standard utsalgspris

Hva er en varmeveksler for bil?

 

Varmevekslere for bil kalles også radiatorer. De fleste tror i midlertid at radiatoren er ansvarlig for å holde motoren varm. Dette stemmer, men kjøretøy har en annen radiator som er tilkoblet varmeapparatet. Jobben til varmeveksleren er å ta kald luft og gjøre den om til varmluft, og dermed bytte ut det kalde mot det varme. Det finnes ulike typer varmevekslere i varmeapparater, og typen varmeveksler du har er avhengig av hvilket kjøretøy du har. Noen har elektriske varmevekslere, mens andre benytter vanlige varmevekslere som ser ut som en vanlig bilradiator.

 

Hvordan kan jeg vite når noe er galt?

 

Varmeveksleren i bil er en veldig slitesterk del. Blant vanlige problemer med varmeveksleren kan nevnes rust, støv og lekkasje. Hvis noe er galt med varmeveksleren, vil varmeapparatet miste evnen til å varme opp bilens kupe. De fleste vil ikke kunne finne ut av problemet med varmeanlegget, ettersom det står seg av og på som det skal, men yter ikke som normalt. I noen biler vil dessuten varmeapparatet avgi kald i stedet for varm luft. Hvis du opplever noen av disse problemene er det best å dra til en sertifisert mekaniker som kan undersøke varmeanlegget.

 

Erstatte varmeanlegget

 

Ved rust eller lekkasje må varmeveksleren erstattes. Hvis mekanikeren din anbefaler at den byttes, finner du flere av de beste varmevekslerne for bil til alle kjøretøy hos oss. Alt du trenger å gjøre er å søke med delenummeret på den eksisterende varmeveksleren din, og du finner riktig del på nettsidene våre. Du er velkommen til å kontakte oss hvis du trenger hjelp til å finne den riktige varmeveksleren til din bil.