Hopp til innhold Hopp til navigering

Kjøp Koplingsstang

1 338 Resultater
*SRP: standard utsalgspris

Hva er en koplingsstav?

En koplingsstav kalles gjerne også sidestav, og forbinder bilens hjul. Stavene brukes i dampmotorer, elektriske biler og dieselbiler. Oppgaven til koplingsstaven er å levere like mye kraft til alle drivhjulene. I en vanlig bil er den en del av forakslene og avstiveren, så den er ansvarlig for å holde hjulene stabile når bilen kjører. Siden disse stavene er under enorm belastning når bilen er i bevegelse, har de relativt kort levetid før de må byttes ut. En bil som er mer enn fem år gammel kan få et problem med disse stavene.

Hvordan vite at et problem har oppstått?

Mange ting i bilen starter ikke eller fungerer ikke skikkelig hvis koplingsstaven er ødelagt eller slitt. Det første som er tydelig er at bilen ikke klarer å kjøre i en rett linje. Mange sjåfører merker også en tikkende lyd når de svinger. Hvis du oppdager slike lyder er det best å ta med bilen til en sertifisert mekaniker. Mekanikeren kan avgjøre hvorvidt koplingsstaven må erstattes. Ofte er det slik at andre deler av fjæringssystemet også må erstattes.

Kjøp kvalitetsdeler fra oss

Vi tilbyr kun koplingsstaver og tilknyttede deler i god kvalitet. Alle deler kommer med en solid garanti og leveres direkte på døra. Vi tilbyr svært konkurransedyktige priser, og du kan kjøpe alle delene du trenger i dag fra 12bildeler.no samtidig som du sparer penger.