Hopp til innhold Hopp til navigering
Bilen min
Raffinering

Kjøp Kjølevannforvarmer

3 Resultater
*SRP: standard utsalgspris

Hvor viktig er kjølevannforvarming?

I løpet av de siste årene har et økende antall biler begynt å forvamre motoren gjennom kjølevannet for å senke utslippene. Denne metoden er ganske så ny, men er nå inkludert i et økende antall biler, spesielt de som bruker diesel som er kjent for å forårsake de fleste utslipp. Problemet med denne metoden spesielt i Norge er at dette tar tid på vonteren. Hvis glødelampen for eksempel ikke er opp til merket, kan det føre til at motoren ikke starter med engang. Så det lønner seg å sørge for at forvarmingssystemet ditt viker. Dette krever rettidig erstatning av alle kjølevannforvarmende delene som heldigvis ikke er vanskelig eller dyre.

Hvilke forvamingsdeler må byttes ut?

Vanvligvis er det kun kjølevæske forvamingsdelen som må byttes ut og den er enkel og skifte, samt glødelampen. Nå finnes det utlike typer glødelamper og de varerer i intensitet, størrelse og jevn teknologi. Men for å ikke forveksle med tennplugger, er disse ment å glø det varmt som igjen setter opp drivstoffet og til og med motoren. Det som gjør det enkelt å starte motoren, spesielt på kalde vintermorgener. Det sikrer også at fordi motoren starter rask, er det lite eller ikke tid for å begynne å jobbe optimalt. Dette betyr igjen at du sparer på drivstoff og senker utslippene. Det eneste du treger å passe på er å kjøpe rikitg plugg. Bytte av glødeløp er også enkelt og du kan finne alle instruksjonene i bilens brukerhåndbok.

Alle pluggene og delene bare et trykk unna.

12bildeler.no selger alle nødvendige plugger og deler som trengs til å vedlikeholde alle bilene i Norge. Vi sørge for at nettbuttiken vår har alle nødvendige deler for alle de store merkene som er solgt i landet, vi prøver også å sikre at vi har deler til mindre kjente og eksotiske biler også. Det gjøres også en aktiv innsats for å sikre at alle delene støttes av en garnti og har konkurransedyktig pris. Så du kan alltid være tygg på at du får den beste prisen om du velger å gjøre forretninger med oss. Våre kjøpere vil også spare penger med sesongbaserte rabtter og kjøper i bulk rabatt direkte fra 12bildeler.no