Hopp til innhold Hopp til navigering

Kjøp Kilerem

327 Resultater
*SRP: standard utsalgspris

Hva er en kilerem?

En kilerem kalles også et overføringsbelte fordi det forbinder trinser og overfører mekanisk kraft fra motoren til alle tilhørende komponenter, inkludert den hydrauliske pumpen for den installerte servostyringen og dynamoen for blant annet AC-kompressoren, vannpumpen og viften. I interne forbrenningsmotorer er det brenning av drivstoff og luftblandingen som får stemplene til å bevege seg via forbindelsesstengene. Stemplenes bevegelser kan anses som en rett linje som omdannes til rotasjonen av den tilknyttede veivakselen. Kileremen tar deretter kraften fra en høyhastighetsrotasjon og driver alle andre enheter via remen. Dette gjør at motoren kan rotere og sørger for kjørekomfort. Beltet kan drifte flere enheter.

Hvordan kan jeg vite at noe er galt?

Når det har oppstått et problem med kileremen er det ikke sikkert at motoren slår. I noen biler kan «check engine»-varslet slås på. Du bør imidlertid alltid få kileremen sjekket som del av kjøretøyets vedlikeholdsrutiner. Normalt varer remen i ganske lang tid ettersom den er utviklet for å være ekstremt robust. Når den svikter kan den imidlertid være vanskelig å erstatte. En sertifisert mekaniker skal kunne finne problemet og fikse det.

Kjøp de beste delene fra oss

Vi selger kileremdeler til høyest mulig kvalitet til alle kjøretøy. Du kan søke etter deler enten via delenummer eller du kan matche dem ved å bruke de ulike beskrivelsene. Det er imidlertid veldig viktig at du kjøper den riktige remen til ditt kjøretøy. Dersom du trenger hjelp til å finne de riktige delene er du velkommen til å kontakte oss via telefon eller e-post.