Hopp til innhold Hopp til navigering

Kjøp Kilerem / -sett

346 Resultater
*SRP: standard utsalgspris

Hvor viktig er bilens kileremsett?

Kileremsettet er en sløyfe som virker ved å forbinde to roterende skaft. Kileremmen leverer bevegelse fra motoren eller senderen til der det trengs. Beltene er sløyfet over remskiver og kan kjøre alt fra klimaanlegg til radiatorvifte. Kileremsett er alltid under et stort press. Der er derfor de må være av god kvalitet. Ett kileremsett av dårlig kvalitet vil hele tiden skape problemer, for ikke å snakke om at det kan skade tilhørende deler. Derfor er det alltid en god ide å investere i et kileremsett av høy kvalitet.

Hvordan bytte ut en kilerem

Å erstatte en kilerem er i de fleste tilfeller ikke enkelt, siden det er mer enn en del som må skiftes ut. Har du riktig verktøy og erfaring, kan du gjøre det selv hjemme. Det avhenger også av hvilken kilerem som må erstattes. Det er for eksempel enklere å erstatte kileremmen til radiatoren enn den til motoren. I tillegg kreves det også ulike kileremsett samt ulike typer verktøy. De gode nyhetene er at det ikke er så vanskelig å erstatte kileremmen, så dermed er det ikke dyrt å få en profesjonell til å gjøre det.

Kjøp kileremsettene du trenger i dag

12bildeler.no selger kileremsett i forskjellige størrelser og typer fra alle de kjente merkene i bransjen. Hver kilerem er sjekket for defekter og kommer med en garanti. Sammenlignet med sett fra ukjente merker varer disse minst to ganger lengre. Det er dermed verdt å investere i kvalitet. Våre kunder i Norge sparer penger på frakt når de kjøper bildeler fra 12bildeler.no.