Hopp til innhold Hopp til navigering

Kjøp Karosseri

1 868 Resultater
*SRP: standard utsalgspris

Hvorfor er det så viktig å kjøpe ekte karosserideler?

Det første du legger merke til når du ser på et kjøretøy er tilstanden på karosseriet. Alt fra støtfangere til lykter og frontrute synes godt. Et karosseri som er i dårlig stand gir ikke bare et dårlig inntrykk, men hindreri noen tilfeller også kjørekvaliteten. Samtidig som det er viktig å bytte ut skadede karosserideler for å forhindre ytterligere skade på kjøretøyet, må de byttes ut med ekte deler. Ekte karosserideler fra enkelte produsenter kan ofte være litt dyrere, men de varer lenger øker verdien på kjøretøyet ditt.

Besparelser på karosserireparasjoner

Være seg det gjelder en enkel ripe eller en bøyd støtfanger etter ulykke kan kostnadene ved reparasjonsarbeid på et kjøretøy bli astronomisk - for ikke å nevne den økte forsikringspremien! Selv om det er umulig å spare penger på kort sikt sparer du mye på lang sikt ved å bare kjøpe deler av høyeste kvalitet. Mange karosserieksperter mener at ekte karosserideler sammen med profesjonelt arbeid kan ende opp med å vare tre ganger så lenge. Dessuten fører det ikke til at verdien av kjøretøyet ditt faller så mye som det ellers ville ha gjort. Dermed kan du faktisk ende opp med å selge bilen til en bedre pris når den tid kommer.

De beste karosseridelene under ett tak 

Enten du kjører en BMW eller eier en minivan har vi det beste og største utvalget av ekte karosserideler. Vi har også sørget for at de er konkurransedyktig priset. Alt du trenger å gjøre er å bla gjennom vårt utvalg av karosserideler over for å finne det du trenger. Du kan også ta kontakt med oss dersom du ikke er i stand til å finne de nødvendige karosseridelene til kjøretøyet ditt.