Hopp til innhold Hopp til navigering

Kjøp Instrumenter

209 Resultater
*SRP: standard utsalgspris

Hva er en speedometerkabel?

En speedometerkabel er en del av speedometersystemet og kobler generelt sett den roterende magneten til motoren. Hver gang motoren dreier, vil speedometerkabelen dreie med den, og antall omdreininger registreres av en magnetisk enhet som teller antall omdreininger. Magneten er direkte tilkoblet speedometeret. Jo raskere kabelen dreier, jo høyere er farten. På grunn av at kabelen har millioner av omdreininger per år, må den på et eller annet punkt svikte. På dette tidspunktet må kabelen erstattes.

Hvordan kan jeg vite at kabelen ikke fungerer?

Når speedometerkabelen svikter vil også speedometeret svikte. Dermed vil du oppdage at farten ikke registreres. Siden kabelen er en så viktig del av systemet blir det ubrukelig uten den. Heldigvis er kabelen i de fleste kjøretøy billig og enkel å erstatte. Det eneste du trenger å være oppmerksom på er å kjøpe en kabel som er tiltenkt kjøretøyet ditt. Disse kablene vil variere fra den ene bilden til den andre.

Kjøpe den riktige kabelen

Vi selger for øyeblikket noen av de beste speedometerkablene fra merker som for eksempel A.B.S, 3RG og VEMO. Dermed kan du være trygg på at du får den beste kvaliteten når du kjøper fra oss. Det eneste du må huske er at speedometerkabelens nummer må samsvare med det du finner på nettsiden vår. Hvis du ikke klarer å finne den riktige kabelen er du velkommen til å kontakte oss via e-post eller telefon når som helst.